Batavus fietsen voor jong en oud - Fietsen specialist Renard Best

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Batavus fietsen voor jong en oud

OVER BATAVUS
Als fietsliefhebber moet je zorgeloos van je fiets kunnen genieten. Vanuit dat basisprincipe worden Batavus fietsen gemaakt en bedacht. Je kunt erop genieten, je kunt erop vertrouwen. De fietsen worden bedacht, ontworpen en geproduceerd door vakmensen met liefde voor de fiets, gemaakt in de fabriek in Heerenveen, met heel veel oog voor styling & design en van Hollandse kwaliteit. Batavus heeft altijd een fiets voor iedereen.


Assortiment
Batavus maakt heren, dames, jongens, meisjes en kinderfietsen. Hierin zijn vele modellen en kleuren voorhanden. In onze winkel staan diverse mdoellen op voorraad.
Kom langs om ze te bekijken en eventueel een proefrit.

Nog altijd innovatief
Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek. Ook nu loopt Batavus nog steeds voorop in het bedenken van slimme en bruikbare, technische innovaties die fietsen veiliger, comfortabeler en plezieriger maken. Denk aan de onovertroffen geometrie van Batavus, waarmee iedereen de ideale zithouding vindt. Het unieke en duurzame Batavus lakprocedé, met maar liefst vijf laklagen op waterbasis. De nieuwe Batavus Aerflow componenten, waaronder een nieuw verlichtingssysteem - met het RAI keurmerk fietsverlichting bekroond - en een automatische kettingspanner. Het Batavus RemovE systeem, waarmee een elektrische fiets er net zo uitziet als een gewone fiets, omdat de accu onzichtbaar is weggewerkt in de kettingkast. De traploze continu variabele NuVinci™ versnellingsnaaf, de handige Batavus Ergo Matic stuurpen, waarmee je in een handomdraai het stuur verstelt, de comfortabele Ergo Grip handvatten, het slimme en veilige Logic Light, de fraai geïntegreerde LED koplampen, de ultralichte, ijzersterke carbon onderdelen en ga zo maar door.
Het onderscheidende van Batavus is goed zichtbaar. In het design van de frames bijvoorbeeld, waarmee al vele prijzen gewonnen zijn voor Goed Industrieel Ontwerp. Voorbeelden zijn de Batavus BUB met het unieke en eigenzinnige paperclipframe en de fraai ge(stroom)lijnde Batavus Venturo. Maar kijk ook eens naar de trendy en stijlvolle kleurcombinaties, de opvallende transfereringen en de geraffineerde spaakpatronen. Het maakt een Batavus in een oogopslag herkenbaar.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu