Gazelle fietsen voor iedereen - Fietsen specialist Renard Best

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gazelle fietsen voor iedereen

OVER GAZELLE

Zin in fietsen!
Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 450 medewerkers elk jaar meer dan 300.000 fietsen. Gazelle is hiermee marktleider in Nederland en werkt hard aan uitbreiding van de organisatie buiten de eigen landsgrenzen. Al sinds onze oprichting in 1892 staat kwaliteit voorop. In 1996 is het Gazelle kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de ISO-9001 normen. Gazelle is in Nederland de enige fietsfabrikant met dit certificaat.
Een fiets is pas Gazelle-waardig als deze de perfecte drie-eenheid heeft van heerlijk licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer ‘zin om te fietsen’.
Waarom een Gazelle fiets?

LICHTE FIETSEN

SLIM DESIGN

ROBUUSTE KWALITEIT
Of het nu in de stad is of juist tijdens lange toer- tochten, licht fietsen maakt elke rit comfortabeler. Daarom maakt Gazelle steeds lichtere fietsen. Niet alleen qua gewicht, maar ook qua rijbeleving, door toepassing van lichtgewicht onderdelen en slimme innovaties. Hierdoor zijn onze elektrische fietsen tot 10% lichter dan vergelijkbare modellen van andere merken! Bij de Lite-modellen loopt dit verschil zelfs op tot 20%.                                             
Gazelle verrast met een breed assortiment aan modellen, prijsklassen en kleuren en overtuigt door design en styling. Met slimme oplossingen, zoals fraai geïntegreerde kabels en verlichting, worden regelmatig innovatieve fietsen prijzen gewonnen. Deze bekroonde innovaties ziet u op veel van de modellen terug.
Om zorgeloos te blijven fietsen, geeft Gazelle op alle frames en niet-verende voorvorken maar liefst 10 jaar garantie. Op verende voorvorken is dat 5 jaar en op andere onderdelen 2 jaar. De lak op een Gazelle is onverwoestbaar en in iedere kleur keihard en krasbestendig. Voor je veiligheid hebben veel van de fietsen automatische verlichting en een kwaliteitsslot met diefstal- preventiechip. Alle frames en onderdelen worden uitvoerig getest in het testlaboratorium. De duur- zaamheid van een Gazelle betaalt zich terug in lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde. 
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu